1.  Saga och jag kan få fula skrattanfall åt ingenting, som ingen annan förstår. Och så skrattar vi likadant, liksom drar in luft för att sedan kippa ut det. Sen härmar Joar oss. åååh :')
2. Saga är otroligt rolig att reta. Jag tror inte ni förstår hur kul det är, speciellt när man som jag är the maSteR på detta. Vet EXAKT vilka knappar jag ska trycka på för att få henne att gå igång. Ett perfekt sätt när man behöver avreagera sig lite:):):)
3. Hennes "skönsång". Att bara helt plötsligt få höra hennes ljuva stämma sjunga på någon sång med världens inlevelse. Om man sedan följer sången kan man, om man har tur, få se henne fuldansa till. Åhh jag har bästa filmen på detta från när vi var i Paris och hon och joar dansar till justin bieber. tror dock att jag skulle bli dödad om jag la upp filmen... Väntar förövrigt på ögonblicket då jag ska få höra henne sjunga seriöst.
4. Bagish carbonara. Mmm<3<3
5. Att säga bagamagalagasaga. ååååh.
varför skrev jag detta. nu hamnade jag i detta deppmode igen. åh saknar min syster. Som förövrigt mest troligtvis landar på umeå airport den 14 juli. Boka in det datumet gott folk. Just nu känns det dock alldeles för långt bort.

ÅH LILLAN<3