Har haft ett par riktigt forrvirrade dagar. Jag har varit sa stressad, sa orolig. Allt ar battre nu dock. Jag har flyttat till Krigviktor(som joar sager), Warwick och Yvonne. De tar hand om mig.

Min almanacka ar sa gott som fullproppad tills 11:e Juli... jag kommer verkligen hem snart. Det kanns sa konstigt. Igar var det sista skoldagen, bade for mig men ocksa sista for den har terminen. Det enda vi gjorde var att ta skolfoto och det traditionella YEAR 12 MUCK UP PHOTO- kla ut sig till vad du vill. Efterat sa mina kompisar till mig att ga in till koket. Jag hade ingen aning varfor, men jag gjorde som de sa. Jag oppnade dorren och dar stod var ar 12-mentor och alla elever i min Designklass och Food Techklass. De skrek SURPRISEEE och kastade ballonger omkring sig. Jag borjade nastan grata.

Jag fick ett "Good Bye-kort" som de alla hade signerat och skrivit sma kommentarer i. Dukat upp hade de gjort med alla typiska Australiensiska saker; meat pies, sausage rolls, snakes, jellybeans. De hade till och med gjort slushy och sockervadd.
MUCK UP PHOTO!
Mrs Brown och Mrs Nancarrow- ar 12-mentorerna! Dessa tva var det som fixat mitt Surprisekalas. De var ju saklart ocksa med pa vart Muck up photo sa de kladde ut sig till oss elever!
Dog da jag sag Kobi(mannen i mitten). Pa baksidan star det "Censored".
Alskade Designklass! (japp fyra pers...) Racheal, Caitlin Webster(alla heter typ Caitlin) och Lexi.
"The group"- skolfolket jag hanger mest med i skolan. Sam's old fella-stil med rullatorn var ju kung. Jesse(syns inte sa jattebra pa bilden var fett rolig ocksa- Penrith Lad(bakom uppblasta Zak och Kobi): alla som bor i Penrith ar skabbiga och klar sig med keps och mjukisbyxor, precis som Jesse gjorde igar.