När en har otroligt mycket att göra kan en istället ägna sig åt att göra helt onödiga saker, till exempel läsa igenom en gammal blogg. Det var vad jag gjorde för någon kväll sedan. Valde ut en del citat som fick mig att hämta andan från skratt, dels pga. att historierna faktiskt var roliga, men också för att jag verkligen kommer ihåg när jag skrev om dessa saker, hur jag då kände. Lite utvalt nedan, check it out bitchZz. 

"Farmor: Saga, det gick jättebra för mig ute i skidspåret idag, tills jag kände hur hur kissnödig jag blev. Jag kunde bara inte hålla mig, så jag åkte lite sidan om spåret. Jag drog ned byxorna och känner det komma. ÅÅhh så sköönt det var! När jag är på väg att ställa mig upp igen känner jag hur skidorna börjar glida iväg.. Dom får fart och helt plötslit glider jag med hela stjärten längs snön!"

Hittade också söta bilder från tiden jag var barnvakt!
 
"Farmor: Jo, jag tänkte göra en lasagne till er, kanske en sån där med grönsaker och bajs i. Nej, hahahahhaha jo när jag liks åker med rumpan i skidspåret kan jag ju leta efter bajskorvar!

 hahaha farmor <3 hon skulle alltså säga att hon skulle göra en lasagne med grönsaker och MAJS"

Molly
 
Mira

"När jag gick in i omklädningsrummet var jag LESS som fan. Jag tror att jag är själv där, sen börjar nån jävel vissla satans högt. (Och när jag är less då är jag LESS= hatar dryga visslingar osv.) Jag smäller igen en skåpdörr, det blir tyst på momangen. Yes tänker jag men nej. En jävla sekund senare börjar hon. Jag smäller igen tre skåpdörrar och suckar som en flodhäst för att kvinnan ska fatta. Det blir tyst. WEY! När jag ska gå min väg och stänger dörren till själva omklädningsrummet hör jag en vissling."

 Hittade även dessa schnyggingar! the gAnG i 1:an. 

Jag hatar alltså inte att citera farmor. Sist men inte minst, kolla in denna STÖRDA FILM. Jag var ju typ helt ärligt mentalt störd haha.

 

Peace.